FAQ

 

Verkleuren de sieraden?

De sieraden zullen niet snel verkleuren bij normaal gebruik. Hier staan een aantal tips om je sieraden mooi te houden:

  • Als je in aanraking komt met chemische producten doe je sieraad dan af.
  • Let op parfum en andere cosmetica. Zorg dat parfum en haarlak niet op je sieraad gespoten wordt.
  • Doe tijdens het douchen of zwemmen het sieraad af, zorg dat het zo min mogelijk in contact komt met water.

 

Hoe kan ik een betaling doen?

Op dit moment is het op mijn webshop alleen nog maar mogelijk om het bedrag vooraf over te maken. Het bedrag kun je overmaken naar het rekeningnummer wat op het factuur vermeldt staat. Bij de betaling moet je ook het factuurnummer vermelden zodat ik weet bij welke bestelling je betaling hoort. Zodra de betaling binnen is gaat je pakketje op de post! Dat is meestal binnen 1 werkdag. Binnenkort komen er nog meer betalingsmogenlijkheden, zoals IDEAL, om het allemaal zo gemakkelijk mogelijk te maken. Helaas gaat dat voor nu nog niet lukken!

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten verschillen tussen de €1,- en €3,90. Het bedrag hangt af van het gewicht van je bestelling. Je kunt kiezen voor een brievenbus verzending met of zonder track en trace. Zonder track en trace verschilt tussen €1,- en €3,- afhankelijk van het gewicht en met track en trace is altijd €3,90. Let wel op; als je ervoor kiest om voor goedkopere verzending te gaan, dus zonder de track en trace, ben ik niet verantwoordelijk voor pakketjes die verloren raken bij postNL.

 

Hoe wordt je bestelling verzonden?

Je pakketje wordt verstuurt met PostNL met een brievenbus pakketje. Als je kiest voor verzending met track en trace zal ik je altijd de Track en Trace code toesturen.

 

Wat is de levertijd? 

Als je je bestelling voor 23:59 uur plaatst en betaald, wordt het de volgende werkdag verzonden. De levertijd van postNL is 1-5 werkdagen. De levertijden kunnen afwijken wanneer er vertraging is bij postNL.

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Helaas is het niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren na verzending. Wanneer je bestelling nog niet verzonden is kun je contact opnemen met info@musthavejewelry.nl

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur een mail naar info@musthavejewelry.nl met je ordernummer en de items die je wilt retourneren. Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne. De verzendkosten worden niet vergoed. 

 

Mijn bestelling is niet of kapot aangekomen

Het kan voorkomen dat items kapot gaan of kwijt raken tijdens verzending. Als dit het geval is neem dan even contact op via info@musthavejewelry.nl. Dan gaan we samen even bekijken wat we hieraan kunnen doen. Let wel op; als je ervoor gekozen hebt om voor goedkopere verzending te gaan, dus zonder track en trace code, ben ik niet verantwoordelijk voor pakketjes die verloren raken bij postNL. Ik zal dit dus ook niet vergoeden of de bestelling opnieuw toesturen.