FAQ

 

Verkleuren de sieraden?

De sieraden zullen niet snel verkleuren bij normaal gebruik. Hier staan een aantal tips om je sieraden mooi te houden:

  • Als je in aanraking komt met chemische producten doe je sieraad dan af.
  • Let op parfum en andere cosmetica. Zorg dat parfum en haarlak niet op je sieraad gespoten wordt.
  • Doe tijdens het douchen of zwemmen het sieraad af, zorg dat het zo min mogelijk in contact komt met water.

 

Hoe kan ik een betaling doen?

Een betaling kun je bij ons doen via iDeal, Bancontact, paypal en vooraf overmaken! Let op; waneer je kiest voor vooraf overmaken, verzenden wij het pakketje pas nadat wij de betaling hebben ontvangen!

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten verschillen tussen de €1,- en €3,90. Het bedrag hangt af van het gewicht van je bestelling. Je kunt kiezen voor een brievenbus verzending met of zonder track en trace. Zonder track en trace verschilt tussen €1,- en €3,- afhankelijk van het gewicht en met track en trace is altijd €3,90. Let wel op; als je ervoor kiest om voor goedkopere verzending te gaan, dus zonder de track en trace, ben ik niet verantwoordelijk voor pakketjes die verloren raken bij postNL.

 

Hoe wordt je bestelling verzonden?

Je pakketje wordt verstuurt met PostNL met een brievenbus pakketje. Als je kiest voor verzending met track en trace zal ik je altijd de Track en Trace code toesturen.

 

Wat is de levertijd? 

Wij doen ons uiterste best om je pakketje zo snel mogelijk te verzenden. Je pakketje wordt doorgaans 1 tot 5 werkdagen (in het weekend worden bestellingen dus niet verzonden) nadat je je bestelling hebt geplaatst verzonden, het hangt helemaal af van de drukte. Nadat wij het verzonden hebben is je pakketje in handen van PostNL. De levertijd van postNL is doorgaans 1 werkdag. De levertijden kunnen afwijken wanneer er vertraging is bij postNL.

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Helaas is het niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren na verzending. Wanneer je bestelling nog niet verzonden is kun je contact opnemen met info@musthavejewelry.nl

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur een mail naar info@musthavejewelry.nl met je ordernummer en de items die je wilt retourneren. Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne. De verzendkosten worden niet vergoed. Een retourzending is verder op eigen risico, dus mocht je retourzending kwijt raken bij de post zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. 

 

Mijn bestelling is niet of kapot aangekomen

Het kan voorkomen dat items kapot gaan of kwijt raken tijdens verzending. Als dit het geval is neem dan even contact op via info@musthavejewelry.nl. Dan gaan we samen even bekijken wat we hieraan kunnen doen. Let wel op; als je ervoor gekozen hebt om voor goedkopere verzending te gaan, dus zonder track en trace code, ben ik niet verantwoordelijk voor pakketjes die verloren raken bij postNL. Ik zal dit dus ook niet vergoeden of de bestelling opnieuw toesturen.